16.3.12

Kampanjakirje

Kotiseutuyhdistys Vasittu Luuta ry.  
- Uutta matkailupitäjä Kolarissa -

Kotikuntamme Kolari on monen muun kunnan tavoin Suomen Kotiseutuliiton yhteisöjäsen. Kotiseutuyhdistystä Kolarissa ei ole aikaisemmin ollut. Nyt on Vasittu Luuta. Tule mukaan!

Kotiseutuyhdistys Vasittu Luuta perustettiin 27.8.2011.
Kutsumme siis kaikkia kolarilaisia, nykyisiä ja entisiä, vakituisia tai osa-aikaisia, mukaan uuden kotiseutuyhdistyksemme toimintaan, jota pienin askelin paraikaa käynnistämme.

Perinteisesti kotiseutuyhdistysten tärkein tehtävä on ollut paikkakunnan perinteen tallentaminen ja vaaliminen. Perinteisten tehtävien rinnalle tärkeäksi on kuitenkin noussut uusia tehtäviä, kuten viihtyvyys ja kiintymys.

Vasittu Luuta saattaakin jäsentensä myötä kasvaa yhteisöksi, joka onnistuu parantamaan asukkaiden viihtyvyyttä ja lisäämään kotiseutuun kohdistuvaa kiintymystä. Tähän pyrimme kutsumalla mukaan erilaisista asioista kiinnostuneita asukkaita.
Kannattajajäseneksi otamme jokaisen Kolarin ulkopuolella asuvan ihmisen, jota tämä paikkakunta kiinnostaa.

Kolarin ja sen asukkaiden elinympäristön kulttuurinen kehittäminen, paikallisen omaleimaisuuden esille tuominen ja kotiseutuhengen ylläpitäminen perinteeseen nojautuen ovat nyt toimintansa aloittaneen Kotiseutuyhdistys Vasitun Luudan tavoitteita.

Tervetuloa jäseneksi!    Katariina Granat, sihteeri

Jäsenmaksut (10 e)  pankkitilille:
Nordea Kolari, IBAN: FI 64 13193500055262
Maksun saaja: Vasittu Luuta ry.





No comments:

Post a Comment